Wijnproeverij Breda

Wijnproeverij Breda

Geniet je al jaren van heerlijke wijnen? Of ben je nieuw in de wereld van wijn. Bij Wijnkoperij Keeris ben je sowieso aan het juiste adres. Wij nemen je mee in de wereld van wijn. We hebben al onze wijnen zelf gevonden tijdens onze wijnreizen en hebben ze speciaal voor jou meegenomen naar Nederland. We laten je graag genieten van iets unieks.

Wijnproeverij met 7 verschillende wijnen en bijpassende amuses

Op een ontspannen wijze wordt er uitleg gegeven over de wijnen. Je maakt kennis met de diversiteit, de wat lichtere en wat zwaardere wijnen. De proeverij bestaat uit 7 wijnen, dit is een variatie van bubbels, witte, rosé, rode wijnen en ter afsluiting een bijzondere dessertwijn. Ook worden er een heerlijke amuses op tafel geserveerd die perfect matchen met de wijnen.

Leer alles over de geserveerde wijnen

We nemen tijdens de wijnproeverij een aantal leuke stappen met je door: Hoe wordt wijn gemaakt? Hoe komt wijn aan zijn smaak? Hoe proef je eigenlijk wijn? Op al deze vragen geeft onze sommelier je graag het antwoord. Wij kunnen er uren over vertellen. We kunnen je bijpraten op alle niveaus. Dus leuk voor de wijnkenners en zeker ook voor de beginners. Wij nemen heerlijke kwaliteitswijnen voor je mee. Het zijn terroir gedreven wijnen. Dit bekend dat ze typisch zijn voor het druivenras het klimaat en de omgeving waar ze vandaan komen. Waan je even heerlijk in Italië, Frankrijk of Spanje. Welke stappen doorloopt een wijnprofessional eigenlijk bij het proeven van een wijn? Hoe bepaalt hij of zij of de wijn goed is? Kan een wijn een fout hebben? Waar moet je dan op letten. De volgende keer dat je een wijnkaart in je handen krijgt weet je in ieder geval waar je op kan letten.

Proefformulieren tijdens het wijnproeven

Hoe onthoud je al die informatie over de wijnen? Vaak gebruiken wij proefformulieren waar we alle info van de wijn kunt opschrijven. We nemen formulieren mee en we leren je deze in te vullen. Zodat je na de wijnproeverij alles nog rustig kunt nalezen.

Altijd een feestje op jouw wijnproeverij!

Onze sommelier weet een wijnproeverij altijd tot een feestje te maken. Of het nu gaat om een verjaardag, buiten barbecue andere festiviteit om misschien wel zomaar, wij zorgen voor een extra dimensie tijdens deze gezellige activiteit. Gastvrijheid zit in ons bloed! Wij nemen de wijnen op de juiste temperatuur mee. Leun lekker naar achter en geniet van wijnen die nergens anders in Nederland zijn te bemachtigen. Al vanaf 6 personen komen wij bij je langs om een wijnproeverij te verzorgen. De kosten per persoon zijn €59,95 (incl. btw). Een wijnproeverij duurt ongeveer 2,5/3 uur. Bij voorkeur op donderdagavond of zondagmiddag. Ook als je extra wensen hebt kan dit worden besproken. Neem nu contact op via info@wijnkoperijkeeris.nl of bel naar 0680072023.

Wijnkoperij Keeris in beeld

Wat klanten over ons zeggen

Direct een wijnproeverij boeken? Of wil je meer informatie?

Ben jij 18 jaar of ouder?

Wij willen graag zeker weten dat je meerderjarig bent.