Ons verhaal

Sinds 2019

“Wijnkoperij Keeris is een lang gekoesterde wens die in vervulling is gegaan. Tijdens meerdere vakanties in verschillende wijngebieden in Italië werd de liefde voor dit mooie land steeds groter. Ook andere mediterraanse landen trokken de interesse.

Langzamerhand nam de kennis en interesse in wijn steeds meer toe en daarom werden er verschillende opleidingen gevolgd in de wijnwereld. Zo ook de opleiding tot Vinoloog van de Wijnacademie®, wat de perfecte vakopleiding is voor iedereen die in de wijnhandel of horeca werkt. Naast deze wijnkoperij wordt er ook in de horeca gewerkt, als sommelier bij Restaurant Le Barrage in Alblasserdam.

Wijnkoperij Keeris staat voor kwaliteit en exclusiviteit.

Op dit moment wordt er een bewuste selectie exclusieve wijnen aangeboden. Met deze wijnen zijn we uniek in Nederland, we bieden ze als enige aan op de Nederlandse markt. Regelmatig worden er wijnreizen gemaakt om nieuwe pareltjes te ontdekken en contacten te onderhouden.

Naast het aanbieden van de wijnen, geven wij graag advies over wijn & spijscombinaties. Ontdek de collectie van bijzondere wijnen doormiddel van een wijnproeverij, Rutger deelt graag zijn kennis over de wijnen die allen persoonlijk zijn geïmporteerd. Hij verteld u graag alles over de wijnen.

Ook bent u op het juiste adres als u opzoek bent naar relatiegeschenken. In verschillende thema’s en prijsklassen stellen we graag een mooi pakket voor u samen.

Inmiddels zijn we wat ondernemingsjaren en ervaringen verder. De komende jaren hopen we Wijnkoperij Keeris verder te  laten groeien tot een sublieme wijnhandel.

Een hartelijke wijngroet,

Rutger”

Ben jij 18 jaar of ouder?

Wij willen graag zeker weten dat je meerderjarig bent.