Mijn verhaal

Over Wijnkoperij Keeris

Wijnkoperij Keeris is een lang gekoesterde wens die voor mij in vervulling is gegaan. Tijdens meerdere vakanties in verschillende wijngebieden in Italië werd ik verliefd op dit mooie land.

Langzamerhand nam mijn kennis en interesse in wijn steeds meer toe en daarom besloot ik te beginnen met de opleiding tot Vinoloog van de Wijnacademie®, wat de perfecte vakopleiding is voor iedereen die in de wijnhandel of horeca werkt. Zo ben ik naast de wijnhandel ook werkzaam als sommelier bij Restaurant Le Barrage in Alblasserdam.

Wijnkoperij Keeris staat voor kwaliteit en exclusiviteit.

Op dit moment bied ik een bewuste selectie exclusieve Italiaanse, Franse en Spaanse wijnen aan. Met trots kan ik vermelden dat ik deze wijnen als enige aanbied op de Nederlandse markt. Regelmatig reis ik naar het buitenland om nieuwe pareltjes te ontdekken en contacten te onderhouden.

Naast het aanbieden van de wijnen, geef ik graag advies over wijn & spijscombinaties. Daarnaast worden er regelmatig wijnproeverijen georganiseerd.

Ook bent u op het juiste adres als u opzoek bent naar relatiegeschenken. In verschillende thema’s en prijsklassen stel ik graag een mooi pakket voor u samen. 

Wat klanten over ons zeggen